Sunday, January 26, 2014

Jars




Haaveilen täydellisessä järjestyksessä olevista keittiökaapeista, joissa ruoka-aineet olisivat omissa kauniissa purkeissaan. Ei olisi niitä riemunkirjavia pusseja ja pahvilaatikoita, joista usein on vielä hankala ottaa tarvittavaa määrää. Ennestään kaapissani nökötti lahjaksi saatu yksinäinen vedenvihreä Iittalan Jars-purkki. Hankin sille seuraksi kolme muuta purnukkaa. Nekin saivat toissa iltana täytettä, kun sokeri, perunajauhot ja B-vitamiinit valloittivat ne. Näitä pienempiä purnukoita en enää aio haalia lisää, mutta niitä isoimpia kylläkin. Olivat vain tilapäisesti loppuneet, kun purnukkareissulla kävin.

Jostain näin, että noita purnukoita olisi ollut olemassa vieläkin isompia kuin mitä nyt on saatavilla. Jos jollakin on nurkissa ylimääräisenä sellainen niin saa tarjota minulle. Ostaisin mielelläni sen pois.

2 comments:

Irina - White & Fresh said...

Mullakin on tarkoitus "purnukoittaa" keittiön kaapit. Jonkin verran purnukoita jo on, mutta lisää taitaa tarvita. :)

R said...

Musta tuntuu, että nää Jarsit ei ihan riitä kaikille aineille. Ikeasta hankinkin pari muovista rasiaa, johon laitan esim. jauhot. Mikäänhän ei ole ärsyttävämpää kuin jää sitten pussinnyssyköitä, kun kaikki ei mahdu samaan purkkiin :D