Tuesday, March 18, 2014

Kymmenen kuvaa kesään


..vai takatalveen? Mitä lähemmäksi tässä on kesää menty niin sitä talvisemmaksi tuo maisema vain muuttuu. Viime viikolla lopulta se väistämätönkin sitten tapahtui ja rakentaminen alkoi tuossa etupellolla. Kello kahdeksasta kello kuuteentoista käy sellainen tärinä ja törinä, että astiat hyppii kaapissa. Voi ärripurri, en tykkää sitten yhtään, en.

Onneksi tässä on tällä viikolla talviloma.  Ollaan nukuttu pitkään kissojen kanssa, katsonut varmaan miljoona tallennusta boksista pois, laitellu nettikirppikseen turhaa tavaraa, kissojen vuosirokotus hoidettu taas kuntoon ja huom! tärkeä tieto, saatu kovasti kehuja eläinlääkäriltä painonpudotuksesta ja hampaiden hyvästä hoidosta plus tietenkin tytöt saa aina kehuja söpöydestä ja kiltteydestä, pyöritelly kodin huonekaluja eri järjestykseen (ja luopunutkin yhdestä!) ja leiponut muuan muassa herkullisia bebeleivoksia. Yksi lomapäivä pitää pyhittää toki dolce far nientelle eli ihanalle joutilaisuudelle.

Tänään meillä juhlittiin ja oli ystävä kyläilemässä. Tytöt täytti hurjat kolme vuotta. Pitäähän niitä merkkipäiviä aina juhlistaa.

No comments: