Sunday, March 09, 2014

Puhelinjohtoa hiuksissa



Kun tykkää pitää hiuksia a i n a kiinni, niin ihan unelmahankinta oli kyllä nämä puhelinjohtoa muistuttavat hiuslenksut. Parisen viikkoa olen näillä hiukseni nutturalle sutaissut ja kertaakaan ei ole lähtenyt hiuksen hiustakaan poisotettaessa. Toivottavasti pidemmällä aikavälillä tulee näkyviä tuloksia, ettei aina kiinnipitokohdasta hiukset katkeile. Aluksi olin hieman epäileväinen, että mahtaako nuttura pysyä päivää kiinni, mutta napakasti pysyy ja näyttää paksummaltakin kuin tavallisella lenksulla ollessa. Kolme pakettia peräti lähti kerralla mukaan, kun en osannut päättää, minkä värisiä olisin halunnut. Kaiken lisäksi näiden muotoilu on niin kasaria, että se oli viimeinen niitti sille, että pakko oli saada näitä. Kaikki varmaan muistaa vielä 80-luvulta ne puhelinjohtoavaimenperät, joita oli joka iikalla.

Selitys sille, miksi lenksut majailevat kirjakaapissa on, ettei pienet, vikkelät tassut saa niitä käsiinsä. Toisen kissan intohimo on nimittäin hiuslenksut ja näitä en halua menettää!

Tänään taisin saavuttaa keski-iän rajapyykin. Kävin ihan innoissaan tupperikutsuilla ja pienoinen tilauskin tuli tehtyä.

6 comments:

Anonymous said...

Onkohan kertaakaan kotoa tullut noin värikkäitä kuvia ennen ;) S

R said...

Kirjat tuo väriä maailmaan ;)

Irina - White & Fresh said...

Noi bobblet on kyllä kiinnostavia :)

R said...

Suosittelen lämpimästi :) Tuossa pakkauksessa on aina 3 samanväristä lenksua. Vielä en osaa sanoa, kuinka pitkäikäinen yksi lenksu on.
Jos haluat niin voin lähettää sulle yhden :) Laita osoite sähköpostilla mulle.

Irina - White & Fresh said...

Ooooo! Ihana R <3 Mielelläni ottaisin bobblen kokeiluun. :) Laitan spostia!

R said...

Vastasin sähköpostiin. Sori, kun vähän venähti, kun en ole täällä ehtinyt käydä :)