Sunday, February 23, 2014

Hay Loop ja uusi kantokassi






Makkari on kokenut tämän vuoden puolella kyllä aikamoisen ilmeen raikastumisen. Jokin aikaa sitten sinne pesiytyi myös Hay Loop -vaaterekki, jolle onkin ollut tarvetta pitkän aikaa. Hayn versiota en hankkinut sen takia, että se on niin in vaan yksinkertaisesti en vain löytänyt muuta vaaterekkiä, joka olisi ollut sopivan pieni, mutta siro. Olin vain totaalisen kyllästynyt puolipidettyjen vaatteiden epämääräisiin kasoihin.  Nyt ne roikkuvat nätisti rekissä. Hengarit on kesällä Saksasta Mujilta hankittuja.

Laukkuni saivat täydennystä mustavalkoisesta isosta by Malene Birgerin kassista. Käyttöönotto sillä näyttää pitkittyneen ja edelleen roikkuu hengarissa. Laukku on iso ja tilava, mutta kestävätköhän kantokahvat kuin hyvin painoa?

Kissat saivat aikamoisen shokkisunnuntain tänään. Ystäväni perheineen pistäytyi ohikulkumatkalla kylässä ja kissat lymysivät sängyn patjan alla sen aikaa. Eivät ole raukat tottuneet vilkkaisiin ja eläväisiin pieniin lapsiin niin pelottaahan se. Pitäisi heidän vissiin vähän useammin kyläillä välimatkasta huolimatta.

4 comments:

Irina - White & Fresh said...

Jostain syystä olen alkanut itsekin katselmaan tuota rekkiä hieman sillä silmällä ja se saattaisikin näyttää ihan näpsäkältä makkarin kulmassa. :)

R said...

Aivan varmasti näyttäisi :) Mustaa vaiko valkeaa mietit? Mun melkein piti arpoa, kumman valitsen. Molemmat ois olleet ihan yhtä hyvät värit.

Irina - White & Fresh said...

Kyllä mä valkoiseen taipuisin, se on väriltään ajattomampi :)

R said...

Valkoisessa ei ainakaan näy pöly niin helposti. On nimittäin muutamia mustia pintoja ja voit uskoa, miten pöly ja kissankarvat näkyy niillä. Plus pölyjen pyyhkiminen on rasittavinta siivouksessa, ja turhaa, koska heti tulee uutta pölyä :D