Sunday, February 16, 2014

Sunnuntaisuunnitelmia






Että meillä on nukuttu hyvin sen jälkeen, kun vaihdoin huoneessa järjestystä! Taisi osua feng shuit aika kohdalleen. Kissat harrastaa tätä viikonloppuna (sekä arkipäivinä) aamuisin pitkään loikoilua nyt vieläkin enemmän kuin ennen. Tuolla ne tälläkin hetkellä loikoilevat ja välillä kuuluu suun napsaus, kun makeasti haukottelevat. Saanpahan itse istua rauhassa koneen äärellä kahvikupposen ja itseleivotun kääretorttupalan kanssa.

Vaikka on vapaa viikonloppu niin tuntuu, että hukkuu taas kaikkeen tekemiseen. Työhuoneen kaapit odottaa kunnon siivousta ja perkausta. Kunpa saisin itseäni niskasta kii, että kuvaisin ja sen jälkeen raahaisin ulkovarastoon kaikki kirppikselle menevät tavarat. Tänään. Mieluiten.

Havaitsin viikolla, että onpas harvinainen televisiovuosi pitkästä aikaa. En muista, milloin viimeksi olen seurannut fiktiivisiä sarjoja, saati, että tällä hetkellä tulee joka viikonpäivälle sarja, johon olen jäänyt koukkuun ja pahasti. The Walking Dead, Nikita, The Vampire Diaries, Revolution, Dallas, Under the Dome ja tänään vuorossa viime sunnuntaina ensijaksollaan mielenkiintoni herättänyt The Americans. Näiden lisäksi seuraan silmä tarkkana myös New Yorkin täydellisiä naisia. Ihan parasta tosi-teeveetä nämä Real housewives of jotakin. Kaikki tämä siis ottaen huomioon, että viimeiseen viiteen vuoteen olen katsonut vain dvd-boksilta vanhoja Miami Viceä ja Beverly Hills 90210 -sarjoja.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

No comments: