Sunday, January 12, 2014

Comfy Sunday



Sunnuntaisin herätään aina ilman herätyskelloa. Nukutaan niin pitkään kuin unta riittää. Tänään minun unta riitti jälleen kerran vähemmän kuin kissoilla. Makoilemaan ne jäivät vielä, kun minä nousin ylös aamukahvia valmistamaan. Eilen vaihdetut puhtaat valkoiset pellavalakanat tuntuvat houkuttelevan. Kyllä kissakin ymmärtää hyvän päälle.







Tänään oli hyvä päivä. Päivän fiilis oli juuri sitä, mitä olen pitkän aikaan kaivannut. Ensilumi satoi eilen ja tänään pikkuisen aurinko näyttäytyi pilvien seasta ja loi kunnon kevättalven tunnelmaa. Leipomisopetteluni on päässyt kunnolla vauhtiin. Nyt onnistuu jo kunnon pizzapohjan valmistus ja tänään tein ensimmäistä kertaa elämässäni foccacciaa. Miksihän olin kuvitellut, että se olisi muka haasteellista valmistaa? No ei ollut, ja tuli ihan sellaista kuin foccaccian kuuluukin olla. Pitää vain hillitä itsensä, etten syö kerralla koko pellillistä.



 Kuvia ottaessa en koskaan muista näitä gif-kuvien mahdollisuutta ja vasta koneelta selatessa hoksaan, että näistähän saisi liikkuvan versionkin. Siksi tahtoo olla aina nuo giffit kuin soutuveneessä oltaisiin.


No comments: