Tuesday, January 21, 2014

Talvihiukset


Pakkasten vähyyden takia tänä talvena, hiuksetkin ovat selvinneet vähemmällä hoidolla. Tosin huomaa heti reilun viikon ajalta, että ilmankosteus on kuivaakin kuivempi ja pientä sähköisyyttä on hiuksissa esiintynyt. Hiukseni ovat nyt puoleksi oman värisensä ja huomaa, että luonnontilassa oleva hius ei vaadi todellakaan niin paljon hoitoa kuin vaalennettu hius. Viime viikolla millin napsaisin latvoista pois, kun oli ihan karheaksi menneet.


Hiustenpesuun olen käyttänyt nyt jättipulloja L'oreal expertin Absolut repair shampoota ja Paul Mitchellin Instant moisture hoitoainetta. Molemmista tuotteista hiukseni pitävät ja ei ole ensimmäinen kerta, kun olen näitä pulloja hankkinut. Shampoo hoitaa ja tasoittaa vaurioituneita vaalennettuja latvoja ja hoitoaine tuo juuri sopivasti kosteutta. Nämä olin muistaakseni Hulluilta päiviltä hamstrannut viime keväänä.



Kaikki nämä Paul Mitchellin hoitotuotteet on ekaa kertaa kokeilussa. The conditioneria laitan kosteisiin hiuksiin ja kuivaan kuivaajalla sen jälkeen. Hiuksista tulee jotenkin liukkaantuntuiset ja eivät meinaa millään kuivaa. Tämä pullo taitaakin jäädä ainokaiseksi.
Sen sijaan olen supertyytyväinen Super strong liquid treatmentiin ja Super skinny serumiin. Ensimmäinen on suihkepullo ja tekee todellakin hiukset vahvemmiksi ja pisteenä iin päällä, tässä on aivan ihastuttava tuoksu, joka tuoksuu hiuksissa vielä seuraavana päivänäkin. Super skinny serumia laitan, kun hiukset tuntuu erityisen karheilta ja kuivilta ja hieman öljymäisenä tämä antaa tasaisuutta ja kiiltoa. Näitä hoitoaineita en siis kuitenkaan samalla kertaa hiuksiini tunge, vaan vaihtelen tarpeen mukaan.
Valmiiseen kampaukseen (lue: yksinkertainen nuttura renksulla kietaistuna, en vaan millään osaa jättää hiuksia auki julkisille paikoille lähtiessäni) suihkautan Tigin Bed Head sarjan Headrush kiiltosuihketta. Tässäkin on oma ihana tuoksunsa, mutta tämän kanssa saa olla huippuvarovainen. Jos liikaa laittaa niin hiukset näyttää hetkessä rasvaisilta ja lässähtäneiltä. Lopuksi vielä Tigin Masterpieceä suihkaisu, joka pitää irtonaiset haituvat kurissa. Masterpiece minulla on edelleen samainen pullo kuin oli syksyisessä hiustenhoitopostauksessa.

Aiemmin suosin hiustenhoidossa juurikin Tigin Bed Head ja Catwalk -sarjoja, mutta uudistuksen myötä, ne eivät tuntuneet enää omilta. Sen sijaan Tigin S-factor -sarjasta pidän, mutta sitä olen ainoastaan tilannut lookfantastic ja Beauty Bay -nettikaupoista. Pari sen hoitotuotetta onkin kaapissa jemmassa odottamassa käyttöä. Suosikkisarjakseni näyttää nousseen Paul Mitchell, jonka tuotteet tuntuvat tehoavan nykyään parhaiten. Toivottavasti kevään Hullareilla olisikin jättipulloja hyvässä tarjouksessa. Niitä aion nimittäin hamstrata keltaiseen kassiin.

No comments: