Saturday, January 18, 2014

Kymmenen kuvaa kesään


Ei aivan ilman lunta selvitty tätä alkuvuotta. Viikko sitten sitä lopulta tuli, kunpa vain jäisi tähän. Viikon kestänyt pakkanen hajottaa jo aika lailla. Koko kroppa on ihan kuiva, että tuntuu kuin voisi uida vartalovoidepullossa ja kädet halkeilee vähän kun sormiaan liikuttaa.  E n  k e s t ä !

Tammikuun kuvan nappasin torstaina parvekkeelta täristen ytimiä myöten. Puolenpäivän jälkeinen aurinko paistoi jo aika pahasti vasemmassa laidassa, joten kuvan varsinainen kohde, idyllinen heppatalli, jäi melkein mustaksi. Siinä kylmyydessä en vain kovin ehtinyt otettuja kuvia tarkastella, kun ainoa ajatus oli, että sisälle ja äkkiä! Lumen määrä ei vielä päätä huimaa ja toisaaltaan, toivotaan, että helmikuussa olisi vaikka lunta vähän enemmän. Pakkasellahan ei nimittäin sada niin lumisade toisi vähän lämpimämmät kelitkin.

Lopuksi vielä voisin hihkaista tervetulotervehdyksen. Huomasin, että tämä pienoinen blogini on saanut uuden lukijan. Lämpimästi tervetuloa ja jos haluaa, niin kommentoidakin saa :)

4 comments:

JohannaL said...

Uutena lukijana liityin blogisi lukijaksi. Tosi kiva blogi sinulla. Tervetuloa vierailulle myös meille: www.kotiaurorassa.blogspot.com

R said...

Kiitoksia :) Lämmittää kovasti mieltä, että tykkäät. Aivan varmasti tulen vierailulle. Käväisinkin eilen nopsaa, mutta paremmalla ajalla pitää kauemmin vierailla.

Irina - White & Fresh said...

Tuota maisemaa kelpaa kyllä katsella :)

R said...

Kyllähän se kelpaa. Tosin saisi olla lämpimämpää niin voisi parvekkeella oleskellakin. No puoli vuotta kesään, jossei vähemmänkin. Aika rientää nopeaa :)